top of page

Våra valpkullar är döpta efter indianstammar. 

Valpar hos oss växer upp som en del av flocken och familjen. Dom är vana vid allt som hör ett hushåll till.

En valp från oss har:

  • Stamtavla från SKK

  • Veterinärbesiktigad

  • Vaccinerad

  • Regelbundet avmaskad

  • Valpen är minst 8 veckor gammal

  • Dolda felförsäkrad i Agria

Hos oss fungerar det ungefär så här

Vi har inget kösystem.

När valparna är födda vet vi hur många och vilka kön, då tar vi emot intresseanmälan för den kullen. Har du lämnat intresse för kullen så kommer du få veta, så fort vi har möjlighet, om det finns en valp till dig i just den kullen.

När valparna är ca 4-6 veckor så börjar vi kunna se personlighet, energinivå och exteriör. Då kommer vi, utifrån era önskemål, välja ut den valp vi tror kommer passa er familj bäst. Detta gör vi för att både valpen och ni ska få så bra förutsättningar som möjligt. Söker man en lugnare individ, så försöker vi matcha att man inte får ett yrväder. Eller om man vill ställa ut/avla så försöker vi erbjuda en hund som passar för det.

Vi vet att många har önskemål om färg, vilket man självklart får ha, men det är inte pga färgen vi väljer ut er framtida valp.

Valpen hämtas tidigast vid 8 veckors ålder.

När er hund är 12-24 månader vill vi att man röntgar HD(höfter), ED(armbågar) och ögonlyser. Detta är för att både vi som uppfödare och ni som ägare ska veta hur er hund mår. För oss som uppfödare är det väldigt viktigt att hela tiden utvärdera vår avel, så att vi kan fortsätta föda upp så friska hundar som möjligt.

Vi prioriterar hem där man vill träna och tävla aktivt, och vi vill att man kan tänka sig att ställa ut sin hund ett antal gånger. Självklart med hjälp av oss om man vill det.​

Vi säljer INTE till någon som funderar på att kastrera sin hund.

Självklart ger vi livstids support till våra valpköpare, och har mer än gärna tät kontakt i form av bilder och text!

bottom of page